top of page
  • delbertclogstonvnb

Hvad er et afrodisiakum

Definition af afrodisiakum

Afrodisiakum-afrodisiakum) er stoffer (urter, fødevarer, aromatiske olier), der er i stand til at forbedre seksuel attraktion og gøre intimitet lysere. De er også nyttige, fordi de forynger kroppen, har en gavnlig effekt på den hormonelle baggrund, genopretter styrke og har en antidepressiv virkning.


Nu er det svært at afgøre, hvor afrodisiakumets egenskaber kom fra. Der er en antagelse om, at viden kom fra Asien. Men i alle dele af verden spiste de forskelligt, brugte forskellige krydderier.


Fisk og skaldyr, en af de mest berømte afrodisiakum, blev aktivt forbrugt i kystområderne, hvor de var almindelige. Figs blev betragtet som den ældste stimulant. Omtale af denne tørrede frugt er endda i Bibelen, Koranen.


Adam og Eva dækkede deres kønsorganer med figentræfrugter. Den smukke dronning Cleopatra elskede figner meget. Han tvang også soldater til at spise figner for at genoprette styrke, så nødvendigt efter kampe.

Folk har brugt denne frugt til at øge styrken, forbedre frugtbarheden siden oldtiden. I det antikke Grækenland blev det betragtet som hellig, symboliseret køn, kærlighed. Da figenhøsten voksede, blev der afholdt folkefestivaler, hvor rituel copulation blev udført.
Andre berømte afrodisiaka nævnt i Bibelen er safran, granatæble, kanel og mandrake. Hvidløg er et andet stærkt stimulerende middel, det har været brugt i mere end fem tusinde år. Det er vigtigt ikke at forveksle afrodisiakum med feromoner.


Disse er forskellige begreber. Feromoner er stoffer, der udskilles af dyr for at tiltrække kvinder. Spørgsmålet om, hvorvidt folk skelner dem, forbliver åbent. Syntetiske feromoner er for nylig blevet populære, for eksempel i parfume.


Hvordan Afrodisiakum Virker

Afrodisiakum påvirker den subkortiske struktur i hjernen, der er ansvarlig for ophidselse. Samtidig øges blodcirkulationen, stofskiftet forbedres, erogene områder bliver mere følsomme, og en person føler sig stærk. Vitaminer, sporstoffer, som ofte er indeholdt i stimulanter, virker som følger:


Selen aktiverer produktionen af østrogen og testosteron, har en positiv effekt på seksuel lyst.

Aminosyrer, nyttige fedtsyrer hjælper udseendet af seksuel energi. Vitamin B1 er involveret i produktionen af hormoner.E-Vitamin, der kaldes "ungdommens vitamin", hjælper med at lindre spændinger.

Vitamin A normaliserer den hormonelle baggrund viagra τιμή.

C-Vitamin styrker immunsystemet, forhindrer vaskulær skrøbelighed og deltager i næsten alle vitale processer i kroppen.

Man bør huske på, at den stimulerende virkning ikke er så stærk, at en person ophører med at kontrollere sig selv. Afrodisiakum kan ikke skabe seksuel tiltrækning, men kun styrke den eksisterende. Virkningen af disse stoffer sporer seksuelle instinkter og gør intimitet mere sensuel.


Afrodisiakum påvirker mænd og kvinder på forskellige måder, der er mandlige afrodisiakum, og der er udelukkende kvindelige.


Effekt på mænd

Mænd i køn er oprettet for at udføre selve coitusprocessen for at opnå orgasme, så den mandlige afrodisiakum er designet til at øge ophidselse, forlænge samleje. Egnede produkter, der forbedrer blodgennemstrømningen i kønsorganerne: hvidløg, peber, ingefær, rødvin.

4 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comentários


bottom of page