top of page
  • delbertclogstonvnb

Nødder for at øge mandens styrke

Styrkeforstyrrelser hos mænd er langt fra ualmindelige, især ofte forekommer det efter 40 år med udseende af kardiovaskulær patologi. Hvordan forhindres sådanne overtrædelser? På mange måder er enhver patologi forbundet med metaboliske lidelser og derfor med vores ernæring. Kardiovaskulære sygdomme og relaterede styrkeforstyrrelser er ingen undtagelse.


Traditionel medicin samt moderne videnskabelig forskning for at forhindre seksuelle lidelser anbefaler at bruge visse typer produkter. Nødder er især nyttige til styrke-en kilde til essentielle vitaminer, mineraler og andre biologisk aktive stoffer. Hvilke nødder er bedre for styrke, kan du finde ud af denne artikel.


Nødder-hvad er deres fordele for styrke?

En krænkelse af styrke forstås oftest som en erektionsforstyrrelse-et rush af blod til penis under seksuel ophidselse. Denne reaktion bør være tilstrækkelig til fuldgod seksuel kontakt. Hvis erektionen er utilstrækkelig, så taler de om impotens eller erektil dysfunktion (ED).De mest nyttige nødder

Hvilke nødder øger styrken? Hver sort har sine egne egenskaber, påvirker den mandlige krop på forskellige måder og opretholder styrke. Derfor bør en lille mængde forskellige nødder være til stede i kosten for at opretholde styrke hos mænd.


Valnøddetræ

Valnødder til styrke

Valnødkernerne af valnødder indeholder en række stoffer, der er nyttige til den mandlige krop

Denne sort har altid været betragtet som den mest nyttige til styrke. 100 g kerner indeholder omkring 650 kcal, så de, der er overvægtige, bør bruge disse nødder med forsigtighed. De har en positiv effekt på metabolisme og blodcirkulation, hvilket betyder, at de er perfekte til mænd, hvis styrkeforstyrrelser er forbundet med hjerte-kar-sygdomme, da de indeholder 67% umættede fedtsyrer (linolsyre, linolensyre, oliesyre).


En lille mængde mættede fedtsyrer (stearinsyre, palmitinsyre) har ingen negativ effekt.

16% vegetabilsk protein og frie aminosyrer, 10% komplekse kulhydrater, herunder fiber. Derudover indeholder nødkerner et antal stoffer, der er nyttige til den mandlige krop i minimale doser:


Vitamin:

beta-caroten; vitamin A er dannet af det i menneskekroppen, hvis mangel fører til styrkeforstyrrelser hos mænd;

E (tocopherol) – fremmer høj seksuel aktivitet; aktivt antioksidant - undertrykker frie radikaler dannet som et resultat af metaboliske processer, hvilket signifikant reducerer den toksiske belastning på reproduktionssystemet;

C (ascorbinsyre) - styrker væggene i blodkarrene;;

Gruppe B: B1 (thiamin) - hjerne tonic, eliminerer depression, angst, øger mental ydeevne; B2 (riboflavin)-antioksidant: B3 (nikotin) - udvider blodkar og fremmer en hurtig strøm af blod til kønsorganerne; B5 (pantothensyre) - deltager aktivt i alle typer stofskifte, B6 (pyridoksin) - deltager i alle typer stofskifte, en vigtig stimulans; B9 (folinsyre) - understøtter den normale funktion af kønsorganerne.

Mineraler-sinc (et symbol på ungdom, deltager i syntesen af testosteron, mangel fører til seksuelle lidelser), calcium (understøtter muskelkontraktion, herunder glatte muskler i væggene i blodkar, hvilket er meget vigtigt for normal styrke), kalium og magnesium (de vigtigste mineraler til hjertet), jern (cellulær respiration), fosfor (et element af liv og tanke).

Ved regelmæssig brug af nøddekerner forbedres blodcirkulationen, stofskiftet og den generelle tilstand af reproduktionssystemet. Derudover er den hurtige udvikling af en erektion mulig under påvirkning af vasodilaterende stoffer, der er til stede i kernerne (nikotinsyre). For at opretholde normal styrke er det nok for en mand at forbruge 10-12 kerner om dagen.




Pinjekerner

Pine nødder til styrke

Især en masse kalium, magnesium og fosfor i pinjekerner

Det er også et værdifuldt produkt for mænd. 100 g indeholder omkring 670 kcal, så det er ikke værd at spise mange nødder. Som en del af pinjekerner:


14% vegetabilsk protein med en unik aminosyresammensætning. Følgende aminosyrer er især nyttige til styrke:

lysin-understøtter seksuel funktion og fysisk udholdenhed;

Arginin-understøtter styrke, regulerer det kardiovaskulære system;

tryptophan-regulerer processerne for ophidselse og hæmning i centralnervesystemet; normaliserer søvn, undertrykker angst og depression;

methionin-regulerer kolesterolmetabolisme, forhindrer udviklingen af aterosklerose (herunder koronar hjertesygdom).

68% flerumættede fedtsyrer, der beskytter det kardiovaskulære system mod alvorlige lidelser.

14% af kulhydraterne er hovedsageligt komplekse," langsomme " kulhydrater, der opretholder et normalt energiniveau i lang tid.

En masse beta-caroten (provitamin A), vitaminer E, K, C, gruppe B. alle disse vitaminer er involveret i reguleringen af blodcirkulationen, arbejdet i det neuroendokrine system (herunder syntesen af testosteron), genoprettelsen af seksuel funktion.

Mineraler-selen, magnesium, kalium, calcium, fosfor. Især er der meget kalium, magnesium og fosfor i nødder, som aktivt understøtter arbejdet i det kardiovaskulære system.

For at opretholde normal styrke anbefales pinjekerner at forbruges 1-2 spsk om dagen.

1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page