top of page
  • delbertclogstonvnb

Vaskulær impotens

Vaskulær impotens er et almindeligt problem blandt moderne mænd. På grund af sin følsomme karakter er den ikke genstand for åben diskussion. Derfor er mandlige repræsentanter dårligt informeret om, hvordan denne sygdom opstår, og hvilke foranstaltninger der skal træffes ved de første symptomer.


Ætiologi

Under seksuel ophidselse er der et rush af blod til penis langs pudendalarterien. Hans kavernøse og kavernøse kroppe begynder at fylde med blodstof. Samtidig øges det indre tryk i penis. Det mandlige seksuelle organ begynder at stige og erhverve hårdhed. De cirkulære muskler i venerne lukkes samtidig og forhindrer udstrømningen af blod fra penis. Dette sker med den normale funktion af blodkar i den mandlige krop.


Med impotens af vaskulær genese hos en mand forstyrres enten blodstrømmen til reproduktionsorganet, eller dets for tidlige udstrømning observeres. Beskadigede kar kan ikke give et optimalt trykniveau og fylde penisens kavernøse og kavernøse kroppe med blodstof. I en sådan situation har en Mand heller ikke erektion, eller det forekommer periodisk, men forsvinder under seksuel kontakt.


Årsager til forekomsten

Vaskulær erektil dysfunktion betragtes ikke som en uafhængig sygdom, men som et symptom på en alvorlig patologi. Denne form for seksuel impotens karakteriseres ikke af psykologisk, men af fysiologisk karakter. Der er flere årsager til vaskulær impotens.


Arteriel faktor

Sygdommen udvikler sig på baggrund af arteriel insufficiens i penis. I dette tilfælde forstyrres blodgennemstrømningen til det. Med svag blodcirkulation er der ikke nok tryk i penis, hvilket gør en erektion umulig. En mands libido forbliver normal på samme tid. Arteriel faktor ledsages ofte af aldersrelaterede sygdomme.


Samtidige sygdomme i arteriel faktor:


aterosklerose af kranspulsårerne i penis;

højt blodtryk;

type 1 eller type 2 diabetes mellitus;

nedsat metabolisme af det kavernøse væv og det vaskulære endotel i penis;

skader eller kirurgiske indgreb i lyskeområdet;

medfødte anomalier i reproduktionssystemet;

reduktion af arteriel blodcirkulation i bækkenområdet.

Former for vaskulær erektil dysfunktion

Erektil dysfunktion af vaskulær genese er klassificeret i venogen og vaskulogen.


Den første form er opdelt i 3 typer:


primær. Det fremgår af patologisk dræning af hulskroppe gennem venøse kar;

sekundær. Det forekommer på grund af den reducerede elasticitet af det kavale væv. Som følge heraf er der ingen blokering af blodudstrømning under en erektion. Årsagen kan være fibrose eller sklerose i kønsmembranen;

korporovenøs. Det opstår på grund af beskadigelse af proteinskallen på grund af dens udtynding, mekaniske skade eller tilstedeværelsen af Peyronies sygdom hos en mand.

1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page